Στην Decoline 18 χρόνια τώρα δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της επιγραφής, διακοσμησης, γραφικών τεχνών, και κατασκευών.Σε κάθε εργασία που παραδίδουμε σκεφτόμαστε οτι πιθανόν κάποια απο τα προϊοντα μας έχουν ευρύτερη απήχηση.Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα σας παρουσιάζουμε μερικα απο αυτα και κυρίος τα αυτοκολλητα τοιχου.
Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι το πιο κομψό διακοσμητικό προϊόν για το σπίτι στις μέρες μας. Εύκολο να εφαρμοστεί,εύκολα να αφαιρεθεί, με τα αυτοκόλλητα τοίχου Decoline είναι ένας μοντέρνος και δημιουργικός τρόπος για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας και να δώσετε μια νέα ματιά στα δωμάτια, μέσα σε λίγα λεπτά.
Τα αυτοκόλλητα κατασκευάζονται από βινύλιο και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.Σε όλες τις παραγγελίες αποστέλλονται με ένα δωρεάν εργαλείο για την εφαρμογή και εύκολες οδηγίες τοποθέτησης.
Έχουμε μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα τοίχου, συμπεριλαμβανομένων και για παιδικό δωμάτιο και πολλές προσφορές για on-line παραγγελίες. Ένα αυτοκόλλητο τοίχου είναι εύκολο να εφαρμοστεί και μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε δωμάτιο όπως ακριβώς σας αρέσει.
ΠΡΟΣΟΧΗ Δείτε της κατηγορίες μας σίγουρα υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει.